RFG. intră în Campania electorală

0 Comments

Special pentru campania electorală am modificat puțin Formularul RFG.  Mai exact am ținut să scriem câteva rânduri din Noul Cod Penal:

Art. 297 Abuzul în serviciu (1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

Art. 298 Neglijenţa în serviciu Încălcarea din culpă de către un funcţionar public a unei îndatoriri de serviciu, prin neîndeplinirea acesteia sau prin îndeplinirea ei defectuoasă, dacă prin aceasta se cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.

Rândurile acestea au menirea:

  • să amintească actualilor aleși (și nu doar lor) că RFG nu a uitat că NICI UN DRUM DIN ROMÂNIA NU ESTE SIGUR
  • să le atragă atenția viitorilor aleși că RFG stă cu ochii pe ei, că siguranța participanților la trafic nu se negociază iar ei urmează să rezolve ce nu s-a rezolvat de ani de zile
  • să le amintească celor de la Poliția Rutieră și celor care sunt responsabili pe Legea 544/2001 că articolul 105 din Codul Rutier presupune SANCȚIONAREA Administratorului Drumului Public care nu asigură viabilitatea drumului public, iar termenul de răspuns pentru Formularul RFG este de 10 zile.

FOLOSIȚI CU INCREDERE NOUL FORMULAR RFG

PS. celor care au crezut că titlul se referă la vreo candidatură a noastră, le cerem scuze pentru că i-am dezamăgit. Asta este… nu ne interesează să candidăm 🙂

 

o Echipă – 7.000 de membri – Uniți.

Vino și tu în Echipa RFG.!

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns