RFG în Panoul de Bord

0 Comments

Începând de azi prietenii de la Panoul de Bord ne-au ajutat cu un nou canal prin care poate fi folosit Formular RFG. Mulțumim!

Folosiți cu încredere!

Astăzi am lansat o nouă versiune a aplicației Panoul de Bord, ce adaugă suport pentru solicitări recurente și notificări.

Este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS.

O puteți instala selectând sistemul de operare dorit de aici:

https://segoia.ro/#apps

sau folosind butonul “Use App” de pe pagina Panoul de Bord.

Prima solicitare recurenta disponibilă se bazează pe formularul lansat de Asociația România Fără Gropi. și vizează toate problemele legate de drumurile publice.

Gropi în carosabil, lipsa parapetului de protecție, lucrări nesemnalizate corespunzător, lipsa indicatoarelor rutiere, semafoare care nu functionează, și alte astfel de probleme, pot fi acum, cu ușurință, aduse la cunoștința Inspectoratului General al Poliției Rutiere, completând doar locația, selectând categoria problemei și trimițând mail-ul generat automat de aplicație. Opțional, puteți adăuga și o poză, pentru clarificare și ca dovadă de necontestat a existenței problemei. Prima dată va fi nevoie să vă completați și numele și prenumele.

Solicitarea este formulată ca cerere de informații pe legea 544/2001, obligând astfel autoritatea să prezinte dovezi la măsurile pe care le-a luat în vederea soluționării problemei.

De asemenea, am adăugat suport și pentru trimiterea de notificări atunci când noi petiții/solicitări devin disponibile în aplicație și ca memento-uri, atunci când numărul de înregistrare al unei solicitări trimise nu a fost completat în aplicație. Acestea din urmă vor fi trimise la intervale de 7, 14, respectiv 21 de zile de la data trimiterii.

Oricine vrea să distribuie prin aplicație o petiție sau o solicitare recurentă, ne poate contacta la contact@segoia.ro, pe pagina Panoul de Bord sau Asociația Segoia .

Dacă întâmpinați probleme în folosirea aplicației, ni le puteți trimite la suport@panouldebord.ro .

#implicare=#bunăstare

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns