Nu e oportun să neglijezi Siguranța Rutieră

0 Comments

Acest articol este pentru toți cei care cred că Siguranța Rutieră este un moft. Pentru cei care cred că articolul 105 alin. 1-4 este opțional de aplicat. Pentru cei care în atitudinea lor de slugă față de șefii lor tablagii se fac complici în mușamalizări. Pentru cei care cred că nu îi vede nimeni și că nu vine și ziua decontului.

“s-a mai dispus trimiterea în judecată a următorilor inculpaţi: Ionel Onosă (la data faptelor șef al Biroului Drumuri Europene și Naționale din cadrul Serviciului Rutier Brașov, acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului), Mircea Valentin Constantinescu, Gabriel Eugen Afrenţoaei, Cristi Leonard Spătaru şi Ionuţ Gigel Gomoescu (la data faptelor angajaţi în cadrul Biroului Drumuri Europene și Naționale din cadrul Serviciului Rutier Brașov – acuzaţi de abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului).”

“Potrivit anchetatorilor, pe 15 ianuarie 2012, în jurul orelor 6.00, la Timişul de Jos, Tibor Selymes a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină care circula din sens opus, provocând rănirea gravă a celor patru persoane aflate în autovehicul.
Victimele, militari, au suferit răni pentru vindecarea cărora au necesitat între 30 şi 90 de zile de îngrijiri medicale, două dintre ele rămânând cu infirmitate în urma splenectomiei de necesitate.”

“Mai mult, procurorii susţin că Selymes ar fi fost „condus de inculpații Tămîrjan Claudiu și Onosă Ionel la sediul poliției pentru a-și reveni din starea de beție.

sursa aici

 

Despre cât de oportună era aplicarea legii pentru Onosă, RFG a vorbit și scris încă din 2015. Vezi aici

 

 

Ca o învătățură de minte: Nu mai este oportun să murdărești haina militară cu duhoarea de tablagiu zeflemitor.

 

 

 

PS. Aron de m-aș numi, bine nu aș mai dormi.

PS2. Faceți-vă treaba de polițiști ca să nu deveniți voi treaba altora.

 

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns