Formularul RFG

Cu acest FORMULAR poți să rezolvi problemele de infrastructură (gropi, lipsă marcaje etc). Trebuie doar să îl completezi și să apeși Trimite petiția.

.

.

De iarnă!!!

Aplicație RFG pe platforma Panoul de Bord. O poți instala selectând sistemul de operare dorit de aici: https://segoia.ro/#apps

update 06.11.2015: Pentru problemele referitoare la străzile din București vă rugăm să puneți în CC la e-mail și adresa presa.politiacapitalei@politiaromana.ro update 26.02.2016: Pentru problemele referitoare la străzile din București vă rugăm să trimiteți doar pe adresa: presa.politiacapitalei@politiaromana.ro Salutăm atitudinea proactivă a Poliției Capitalei și disponibilitatea acesteia de a răspunde la Formularele RFG în cel mai scurt timp. Ai mai sus Formularul RFG. pentru București. update 03.04.2018: În cazul acesta numărul de înregistrare îl vei primi în același timp cu răspunsul.

update 31.03.2017: Pentru problemele referitoare la drumurile din județul Ilfov te rugăm să folosești Formularul RFG. pentru Ilfov. Salutăm atitudinea proactivă a Serviciului Rutier Ilfov și disponibilitatea acestuia de a răspunde la Formularele RFG în cel mai scurt timp. Ai mai sus Formularul RFG. pentru Ilfov.

Trimite câte un Formular RFG. în fiecare zi pentru ca autoritățile să priceapă că așa nu mai merge (și în week-end lucrează Poliția Rutieră).

Pune-ne și pe noi în cc la e-mail (romaniafaragropi@yahoo.ro) și nu uita să te înscrii în Asociația ROMÂNIA FĂRĂ GROPI!

Salvează vieți alături de RFG!

obs: este foarte important ca în textul e-mailului/sau pe petitii-online să soliciți confirmarea primirii e-mailului și număr de înregistrare pentru Formularul RFG trimis!

ex:
<< Bună ziua, Vă trimit atașată Adresa din 02.03.2016. Rog confirmarea primirii e-mailului și număr de înregistrare pentru Adresă!>>

PS.Pentru orice întrebare îți stăm la dispoziție și nu uita să dai share la site în toate grupurile tale de pe Facebook și invite la toți prietenii!

AVEM NEVOIE DE IMPLICAREA ACTIVĂ A SOCIETĂŢII,

pentru că o societate activă care are reacţie determină autorităţile să îşi corijeze lipsurile


new-bitmap-image-3

Susține și tu!

Distribuie:

Comments

 1. sabinsky spune:

  Multumim pentru indicatii si formular! Pentru provincie ce ne recomandati sa facem (in special Craiova)?

  1. Alexandru spune:

   Salut,

   Formularul este valabil pentru orice drum public din România.
   De recomandat este să fie cât mai multe persoane care sesizează aceeași problemă (același drum necorespunzător).

   Pentru orice întrebare vă stăm la dispoziție și nu uitați să susțineți și să promovați Campania România Fără Gropi.!

   Cu prietenie,
   Echipa RFG.

Lasă un răspuns