Elfii din Narnia și parapetul de pe DN1

0 Comments

Elfii din Narnia care vor să salveze România, în acest sens se ocupă și de siguranța participanților la trafic, au determinat CNADNR-ul să monteze parapetul pe DN1.

Asociația România Fără Gropi doar face joc de glezne, gen:

Mai 2016

După accidentul din 12.05.2016 am fost singurii care și-au asumat solicitarea de a se închide DN1 dacă nu se pune parapet. Fără elfi, partide sau gânduri de campanie electorală (noi nu am candidat și nici nu ne interesează să candidăm), noi, câțiva băieți de la RFG, am dat cu pumnul (la figurat vorbind) în masa pe care de ani de zile se ține un mare ospăț, pe banii și siguranța în trafic, între CNADNR (dar și alți administratori de drum public) și degradați cu stele și steluțe din MI și Poliția Rutieră.

Termenul-limită până la care DN1 ar mai fi deschis circulației este 24 iunie. În cazul în care nu vor fi montate separatoare între benzile de circulație, Poliția Rutieră va închide drumul.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNANDR) a fost reclamată și la premierul Dacian Cioloș.

articol complet aici

Mai 2016

Noi recomandăm responsabililor să se grăbească cu montatul parapetului, iar răspunsurile cu „suntem în licitație” și „să vedeți că până la sfârșitul anului rezolvăm”… nu ne vor opri de la trimiterea Adresei de solicitare de închidere a DN1.

Aveți termen până la 24 Iunie (când se termină anul școlar și încep taberele școlare la munte) să rezolvați ce nu v-a păsat să rezolvați de ani de zile.

Spor la treabă!

articol complet aici

Articolul era scris în 05 Mai 2016. Muriseră 2 oameni. Încă nu murise și femeia.

reclama 24 Iunie

Martie 2016

Cu 2 luni mai înainte solicitasem în scris montarea parapetului. Din nou solicitasem.

Noi, ASOCIAȚIA ROMÂNIA FĂRĂ GROPI., în scopul asigurării desfășurării în condiții de siguranță a circulației pe DN1, în special pe secțiunea București-Ploiești, și pe Splaiul Unirii, pe secțiunea cuprinsă între Șos.Vitan-Bârzești (București) – DNCB adresăm Direcției Rutiere solicitarea de a urgenta demersurile necesare pentru a determina Administratorul Drumului Public să amplaseze:

  • separatoare de sens (parapet din beton/metalic) pe axul drumului, respectiv
  • parapete de siguranță (din beton/metalic conform reglementărilor tehnice specifice în vigoare) în lungul drumului, în vecinătatea apei, pe ambele sensuri de mers.

articol complet aici

Septembrie 2015

O emisiune întreagă vorbim despre parapetul de pe DN1 și de răspunsul dat de CNADNR prin mâna Ministrului Transporturilor (felicităm pe această cale pe deputatul Daniel Gheorghe pentru acest demers).

emisiune înregistrată aici începând cu minutul 16.00, iar la minutul 24.00 vorbim despre închiderea DN1 pentru lipsa parapetului. Practic atrăgeam atenția despre închidere încă din Septembrie 2015

Indiferent de gradul de susținere noi ne vom continua demersul (atât cât ne țin posibilitățile) de a apăra dreptul tuturor participanților la trafic de a circula în siguranță pe drumurile din România.

PS. nu uitați că aveți posibilitatea să folosiți FORMULARUL RFG. Il poate folosi oricine pentru orice drum public și este pus la dispoziție de Asociație fără să se perceapă vreo taxă

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns