Lipsa parapetului pe DN1 = încă 2 morți

0 4 Comments

De aproape 1 an de zile atragem atenția autorităților (Poliția Rutieră și CNADNR) despre necesitatea montării pe DN1 a unui parapet pe axul drumului. Dacă viața nu are prioritate pentru aceste instituții și noțiunea de Siguranță este o necunoscută… măcar de frica Noului Cod Penal să respecte reglementările în vigoare. Revenim zilele acestea pe acest subiect.

1 an

Potrivit Poliției Prahova, accidentul s-a produs la kilometrul 101, în dreptul localității Nistorești, unde un taxi care se deplasa pe sensul Sibiu către București a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR încărcat cu patru tone de orz.

“Șoferul taxiului și ocupantul, o femeie, au murit pe loc. Nu se cunosc deocamdată cauzele acestui accident. Întrucât coliziunea a avut loc pe benzile de lângă axului drumului, circulația a fost restricționată pe câte o bandă, pe fiecare sens, aproximativ patru ore”, a declarat pentru sursa citată, Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Întreg articolul aici

Șansa, dacă o putem numi așa, a făcut ca din sens opus să vină un tir și nu un alt autoturism. Numărul victimelor ar fi fost mai mare, în acest caz. Și am tot avut asemenea cazuri.

24 Iunie

Noi recomandăm responsabililor să se grăbească cu montatul parapetului, iar răspunsurile cu “suntem în licitație” și “să vedeți că până la sfârșitul anului rezolvăm”… nu ne vor opri de la trimiterea Adresei de solicitare de închidere a DN1.

Aveți termen până la 24 Iunie (când se termină anul școlar și încep taberele școlare la munte) să rezolvați ce nu v-a păsat să rezolvați de ani de zile.

Spor la treabă!

o Echipă – 7.000 de membri – Uniți.

Vino și tu în Echipa RFG.!

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories: