De ce să te înscrii în RFG.?

0 Comments

RFG. este doar un mijloc prin care infrastructura rutieră se schimbă în bine. Ne puteți ajuta ca să vă ajutăm mai mult, ne puteți înjura, ne puteți ignora.
Noi, acești câțiva din spatele RFG., ne-am făcut datoria de cetățeni. Ne vom putea uita în ochii copiilor noștri când ne vor întreba ce am făcut pentru lumea pe care le-o vom lăsa.

CETATE

V-am arătat că ‪#‎SePoate‬, cu fapte și nu cu vorbe, am făcut asta pe timpul nostru, pe munca noastră, pe banii noștri și mai ales… pe riscul nostru. Cândva, poate, vă vom povesti despre niște amenințări, despre niște intimidări, niște “sfaturi” de a o lăsa mai moale, lucruri drăguțe.
Am creat și v-am pus la dispoziție Asociația pentru că o Asociație înseamnă unitate, înseamnă cetățeni puternici, o Asociație are o existență mai lungă decât poate avea un om, o Asociație nu o poți intimida, nu o concediezi, nu o dai la roată să rămână pieton pe viață, o Asociație nu are familie de amenințat sau frâne la mașină care să fie tăiate… O Asociație este precum o cetate. O cetate formată din cetățeni.


Și poate nu întâmplător RFG. a ajuns să se implice la calea ferată de la Râșnov, în apropierea cetății cu același nume. Cetate ce nu a fost cucerită niciodată prin confruntare armată.

TE IMPLICI?

Fiecare dintre noi putem schimba lucrurile din jurul nostru fiind cetățeni. Sau putem sta, ca până acum, și nimic nu se va schimba. Decizia e la Tine!
Te implici sau nu te mai plângi.

o Echipă – 7.000 de membri – Uniți.

Vino și tu în Echipa RFG.!

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns