Niște Mizerii!

0 Comments

 

Anul acesta doar pe DN1 din cauza lipsei parapetelui au murit ~12 persoane*.

Aseară (12.05.2016) a mai murit un om. O femeie. Mama unui copil de 4 anișori. Lipsa parapetelui a lăsat-o pe fetiță orfană de mamă. Și nu e singurul caz. Poate ați uitat de cazul de pe Splai (26.02.2016). Și acolo a murit o mamă. A unui bebeluș. A doua zi murea, tot pe Splai și tot din cauza lipsei parapetelui, un tată.

Indolența autorităților, nesimțirea conducătorilor acestor instituții și capul plecat al celor ce știu de aceste probleme și sunt complici prin tăcere, vedeți și cazul dezinfectanților diluați, (ca să nu îi supere pe șefi, pe primari, pe directori generali, pe degradații plini de stele și steluțe, pe regii asfaltului, pe decidenții politici, pe cine vreți voi) le-a smuls bucuria acestor copii de a avea o mamă sau un tată. Un părinte care să fie acolo pentru ei, să le dea un sfat, să îi ajute în primii ani de viață, o mamă sau un tată care să le zică “La mulți ani, copilul meu!”… să îi strângă în brațe.

Te duci tu, Neaga sau Brăcea, să le zici acestor copii că din indolența voastră au murit părinții lor? Că nu v-a păsat de nenorocitul ăla de parapet, că vi s-a rupt de siguranța noastră în trafic. Vă duceți să le ziceți? Veți merge voi la serbările acestor copii? Veți fi voi lângă ei când vor avea febră, când vor plânge sau când se vor trezi în miezul nopții că au avut un vis urât? Veți fi acolo să îi liniștiți și să aveți grijă de ei? Nu veți fi, pentru că nu vă pasă, pentru că sunteți niște mizerii. Și meritați să beneficiați din plin de indolența voastră! Să aveți și voi copilul, soția sau altă rudă apropiată în statistica asta a celor ce au murit din lipsa parapetelui.

Atunci veți realiza și voi ce mizerii de oameni sunteți.

PS. Homor, rezolvă problema cu parapetele sau vei fi și tu o mizerie!

*surse neoficiale, poate vedem vreun comunicat de presă în acest sens de la Poliția Rutieră
Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Comments

Lasă un răspuns