minus 1,84 mil. euro pentru România

0 6 Comments

O femeie în vârstă de 26 de ani, care se afla la volanul unei maşini, a pierdut controlul autoturismului şi a căzut în râul Dâmboviţa, pe drumul dinspre Vitan spre Glina. Tânăra a rămas blocată în maşină şi a murit înecată. Articol complet

Lipsa parapetelui intră la capitolul siguranță rutieră. Adică Poliția Rutieră trebuia să sancționeze Administratorul Drumului respectiv pentru că lipsește parapetul și să solicite amplasarea lui.

Conform formulei de calcul (VPF – Value of Preventing a Fatality) utilizate de Consiliul European pentru Siguranţa Transporturilor (ETSC), prin acest deces România tocmai a pierdut 1,84 milioane de euro. Brăcea, îi dai de la tine? Le zici tu părinților că Poliția Rutieră, al cărei șef ești, nu a făcut nimic pentru a fi acolo un gard, un parapet, ceva acolo, care ar fi putut salva viața fetei lor? Am uitat, tu o arzi cu coloane oficiale nelegale pentru Găbitzu. Mai mult cu interesul național și mai puțin cu siguranța rutieră.
Cred că ieșeam mai ieftin dacă se monta un parapete sau măcar un gard.
Iertați-ne cinismul dar se pare că doar așa mesajele noastre cu privire la siguranța rutieră și toate demersurile noastre vor fi înțelese mai bine de fiecare participant la trafic, precum și de autorități.

Iată de ce e bine să susții și să te înscrii în Asociația România Fără Gropi. Nouă ne pasă de siguranța participanților la trafic.

Poza este primită de la un susținător RFG. Mulțumim!

o Echipă – 7.000 de membri – Uniți.

Vino și tu în Echipa RFG.!

Distribuie:

Comments

comments

Categories: