Popesti-Leordeni sau popim la modul Terapia (by RFG.)

0 Comments

Tratamentul Terapia

După cum v-am obișnuit,  România Fără Gropi. nu face texte frumoase care să dea bine pe teveu sau pe rețelele sociale. Nu căutăm popularitate și nici nu vrem să fim catalogați “băieți simpatici”. Noi suntem Asociația România Fără Gropi. (Punct).

Noi de fiecare dată, și așa vom face mereu, am prezentat lucrurile franc și la obiect, arătând responsabilii și soluția. Am venit cu soluția brevetată și am rezolvat problemele de infrastructură. De cele mai multe ori se rezolvă în ~2 săptămâni, dar sunt cazuri când din cauză de, încă, șefi de IPJ și de de Serviciu Rutier… durează ceva mai mult. Dar se rezolvă. Și se rezolvă probleme ce nu s-au rezolvat de ani sau chiar zeci de ani. Pentru că SePoate!

Revenind la titlul articolului:

8 străzi (Str. Amurgului, Str. Drumul Fermei, Str. Oituz, Str. Sfanta Agnes, Str. Astrelor, Str. Apusului, Str. Echinoctiului, Str. Pavlicheni  — localitatea Popești-Leordeni, zona de Vest, Județ Ilfov) într-un cartier nou, dezvoltare imobiliară haotică, ~15.000 de noi locuitori… fără speranță că se va schimba următoarea situație:

  • lipsă treceri de pietoni semnalizate cu indicatoare și marcaje rutiere (de fapt nu există nici o trecere de pietoni în această zonă);
  • lipsă marcaje longitudinale;
  • lipsa semnalizării rutiere a intersecțiilor;
  • lipsă indicatoare rutiere “Oprirea interzisă”;
  • trotuare transformate în locuri de parcare (oare cum s-a construit fără să se asigure locuri de parcare?!)
  • lipsă limitatoare de viteză semnalizate corespunzător;
  • lipsă trotuare (în aceste zone levitația este obligatorie pentru pietoni)
  • etc.

Așa arată un cartier construit în ultimii câțiva ani și în care se mai construiește și acum. (i)Responsabilii nu ar trebui să doarmă prea bine. Sfatul nostru este să rezolve problemele de mai sus… ieri!

 

Pe cei ~15.000 de locuitori îi așteptăm să sprijine și să se înscrie în Asociația România Fără Gropi.

 

 

PS. Îi mulțumim lui Daniel Stoica că a luat atitudine și ne-a adus la cunoștință aceste probleme!

 

 

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Comments

Lasă un răspuns