Poate două veți salvate de parapetul de pe Splai

0 Comments

Update: taxiul a lovit întâi parapetul/zidul și din el a ricoșat în stâlpul de pe partea opusă. La gaura făcută în zid, în mod cert mașina ajungea în apă. Acesta este “profitul” demersurilor Asociației România Fără Gropi: alte două vieți salvate.
Singurul nostru regret este că nu am înființat RFG acum 5-6 ani, că de atunci lipsea gardul de pe Splai, pentru că am fi determinat de atunci autoritățile să rezolve această problemă. Și alte vieți ar fi fost salvate.

__________________________________

Azi, acum câteva ore, pe Splaiul Unirii a avut loc un accident. Un șofer de taxi a pierdut controlul autoturismului, a lovit stâlpul de iluminat de pe partea stângă a drumului după care a lovit parapetul/zidul proaspăt pus pe Splaiul Unirii. Și el și pasagera sunt în afara oricărui pericol.

Poate că parapetul/zidul nu i-a împiedicat să ajungă în apă. Sau poate că existența lui i-a împiedicat. Poate dacă ajungeau în apă nu ar fi pățit ceva. Sau poate mureau.
În urma oricărui accident există mulți de Poate, dar de fiecare dată există un lucru cert:
S-a făcut tot posibilul ca un om să nu moară sau nu s-a făcut.

Mulțumim cetățenilor care s-au implicat (și au trimis Formularul RFG), mulțumim Cabinetului Primului Ministru, mulțumim Antena 3 (Mihaela Bîrzilă și echipa din teren), mulțumim Brigada Rutieră București (în special echipa de la 544) și mulțumim Primăria Sector 3!

Poate că nu ați salvat două vieți sau poate că ați salvat, însă faptul că ați dat curs solicitării Asociației România Fără Gropi de a se monta parapet înseamnă că ați făcut tot posibilul ca două vieți să fie salvate. Iar acesta este un lucru cert.

Demersurile RFG:

aici

și aici

*poza articolului a fost primită de la un susținător al RFG.
Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns