CNAIR amendată cu 25.000 euro pentru gropi și lipsă marcaje

0 Comments

Oferim exclusivitate pentru următoarea știre.

(Televiziunea care oferă cel mai bun spațiu de emisiune, va avea exclusivitatea. Doi ani de zile de muncă pentru această informație merită o emisiune întreagă, nu doar un reportaj. Vă mulțumim pentru înțelegere!)

25.000 euro

CNAIR a primit amenzi în cuantum de ~25.000 de euro pentru gropi, lipsă marcaje și alte probleme legate de infrastuctura rutieră. Doar pe zona administrată de DRDP București și doar în 2017. Și în principal ca urmare a demersurilor RFG. Deși suma este colosală (111.572,5 lei), ea este sub “potențial”, pentru că știm cu toții cum arată drumurile. Din păcate poliția rutieră trebuie împinsă de la spate. Și din păcate, mai nou, trebuie să mergem în Instanță pentru a-i împinge de la spate.

DOVADA INCOMPETENȚEI

Cei 25.000 euro sunt dovada dezastrului din infrastructură și, totodată, dovada incompetenței de la vârful CNAIR.

Nu are rost să mai spunem că documentele care atestă ce spunem mai sus cu privire la amenzi, le-am primit în urma unui proces pe care l-am câștigat.

RFG este despre fapte și rezultate concrete, nu despre prezentări frumos colorate.

 

PS. sperăm să înțeleagă toată lumea de ce proiectul RFG trebuie să ajungă în Parlamentul European, pentru a căpăta autoritatea necesară prin care să rezolvăm aceste probleme.

Fiți liberi să dați share la acest articol.

 

Poți susține demersurile RFG printr-o donație

 

Suma* :
Moneda* :
RON
EUR
USD
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Adresa :
Plata lunara :

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns