cetățeni – comunitate – o Românie Frumoasă (episodul 2)

0 Comments

Minima implicare a fiecăruia dintre noi (trimiterea de Formulare RFG, înscrierea în Asociația România Fără Gropi, promovarea demersurilor noastre sau orice formă de susținere) va duce la îndeplinirea:   OBIECTIV 2020 – 3.000 de vieți salvate 

Azi îi mulțumim lui Bogdan Tobă

 

Toate trecereile de pietoni de pe DN1A (Șoseaua Buc.-Târgoviște) de pe raza orașului Buftea sunt slab sau absolut deloc marcate pe asfalt! Lipsa acestui marcaj duce la neatenția șoferilor, mai ales a celor care nu sunt din zonă, care opresc foarte greu, când cineva intenționează să traverseze. Nu există săptămână în care să nu fie cineva accidentat pe aceste treceri din Buftea. Așteptăm să moară iar cineva, ca ele să fie vopsite de administratorul drumului, CNADNR?

 

Am făcut o sesizare către IPJ Ilfov în această privință și am primit și un răspuns. Săptămâna asta, administratorul drumului, CNADNR, le-a trasat pe toate, iar asta va ajuta și pietonii și șoferii.

 

Dar poate și trecerea în zona căreia a accidentat el mortal nu era vizibilă. Sau poate așa nesemnalizate „se mută” mai ușor trecerile de pietoni în unele cazuri… Sunt dur? Sunt, pentru că merită… Noi suntem mulțumiți că ne-a pus asfalt la poartă în 2016, adică ne interesează doar imediata noastră apropiere, ce ne iese și nouă, confortul nostru, nu siguranța altora și comunitatea.

Ne promit și ne vorbesc în campaniile electorale despre „siguranța cetățenilor/copiilor”, dar tot ce fac e să angajeze un paznic la școală, de la o firmă de casă căreia îi plătesc enorm din banii noștri, iar siguranța se limitează la păzitul panseluțelor din curtea școlii, nu a copiilor!

Dacă vreți să vă implicați și să-i trezim din somn, dacă observați astfel de probleme în Buftea, faceți sesizări către IJP Ilfov, nu către Poliția Buftea, care ne ignoră total! Să vedem până când! Aveți îndrumări pe site-ul romaniafaragropi.ro.

articolul complet aici – Expresul de Buftea

 

Salvează vieți alături de RFG!

 

 

web:     www.romaniafaragropi.ro

e-mail: romaniafaragropi@yahoo.ro

__________________________________________

Episodul 1 aici

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns