Ba este treaba celor de la Rutieră!

0 2 Comments

Avem Pasajul Unirii unde din cauza unei gropi 6 șoferi au avut ocazia să facă pană. Știrea aici

Unul dintre ei a sesizat poliţia, însă cei de la Rutieră au spus că problema gropilor din Bucureşti nu este de competenţa lor.

FALS! Este de datoria Poliției Rutiere, în cazul de față Brigada Rutieră București, să aplice Administratorului Drumului Public contravențiile prevăzute la articolul 105 din Codul Rutier dacă infrastructura rutieră (ADICĂ GROPILE, LIPSA MARCAJELOR, LIPSA INDICATOARELOR, LIPSA PARAPETULUI DE PROTECȚIE, LIPSA TROTUARELOR etc.) pune în pericol siguranța participanților la trafic.

De altfel, Asociația România Fără Gropi a solicitat în data de 17.05.2016 un răspuns cu privire la ce sancțiuni s-au aplicat pentru neconformitățile din Pasaj. (gropi, lipsa marcajelor de delimitare a carosabilului, denivelări, sistemul de luminare necorespunzător/avariat/insuficient, panourile reflectorizante de pe pereți/stâlpi nu sunt vizibile -sunt acoperite de praf- etc.). Nu s-au aplicat sancțiuni însă, în urma adresei RFG, Brigada Rutieră a solicitat la 23.05.2016 Administrației Străzilor să remedieze problemele. Remedieri care s-au produs, deși panourile reflectorizante se puteau șterge mai bine și ar fi normal să fie șterse fără ca RFG să ceară acest lucru.

CONCLUZIA: ESTE TREABA CELOR DE LA RUTIERĂ

Și dacă șoferul care a sesizat are și un răspuns oficial cu refuzul, îl rugăm să ne contacteze. Avem noi grijă ca cel ce a dat acel răspuns să își ceară scuze pentru că e atât de incompetent încât nu știe CODUL RUTIER.

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Comments

 1. Dan777 spune:

  DN1(E68) Loc.Ghimbav jud.Brasov

  Sunt foarte multe cratere in asfalt si foarte mari… cat si guri de canal in care iti rupi masina.
  CNADNR – doar incaseaza bani pe Rovinieta?
  Primaria Ghimbav – Doarme?

  Daca ne puteti ajuta.
  Mersi.

 2. Alexandru spune:

  Salut,
  Se poate câteva poze?

  Cu prietenie,
  Echipa RFG

Lasă un răspuns