?!Strada nimănui?! – articol nou despre RFG. în Ziarul Puterea

0 Comments

?!Strada nimănui?!
Strada paralelă cu Șos. București-Ploiești (zona Băneasa, în fața MedLife și a Restaurantului Voevodal) este o stradă care, conform Poliției Rutiere, nu are Administrator. Așadar nu au pe cine să amendeze pt. gropi și lipsă marcaje.
În cazul acesta, dacă în 30 de zile Poliția Rutieră nu va găsi “proprietarul” acestei străzi din CAPITALA ȚĂRII!!!!, RFG. se declară proprietara acesteia. O vom asfalta, o vom marca, vom face parcări, o vom aduce la standarde europene.
Cu ocazia asta vom face un experiment pe cinste!

Despre „isprăvile” tânărului Alexandru Vîlvoi s-a scris şi se va mai scrie, deşi el face doar ceea ce şi-a propus: o Românie fără gropi. Noi şi halucinante sunt răspunsurile pe care le primeşte de la autorităţi.(…)

Anul acesta a făcut 4 sesizări referitoare la starea proastă a unor străzi din București. Astfel că, în perioada 3 iunie-21 august 2015, Brigada Rutieră a sancționat Administrația Străzilor, Administrația Domeniului Public Sector 5 şi RATB cu amenzi în valoare totală de 17.475 lei. „Respectivele instituții au primit amendă pentru că nu și-au făcut treaba cu privire la starea carosabilului de pe patru străzi din București. Dacă făceam sesizare pentru toate străzile pline de gropi şi fără marcaje din Bucureşti ce s-ar fi întâmplat?! Intrau în incapacitate de plată toate cele 6 primării de sector şi Primăria Generală”, comentează Alexandru Vîlvoi.

Articol nou în Ziarul Puterea – Poliția pusă la treabă

o Echipă – 7.000 de membri – Uniți.

Vino și tu în Echipa RFG.!

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns