RFG vs Renovări Apartamente CNAIR

0 2 Comments

Date:

8 și 9 Ianuarie 2018

Calea Șerban Vodă nr.272, bl.15, scara A, et.2 ap.8, Sector 4, București

Mihai Hulduban – director CNAIR București (plătit cu mii de euro/lună)

angajați și mașini ale CNAIR efectuând “treburi” pentru șefulică de mai sus

B88PDP și B85RHJ — numerele de înmatriculare

Asociația România Fără Gropi + implicarea oamenilor

 

Povestea:

În timp ce noi ne plătim taxele, impozitele, vinietele, accizele și sperăm ca directorii CNAIR-ului să facă autostrăzi și să repare drumurile existente… minunata companie de drumuri face renovări de apartamente pe la șefulică. Dar pentru că mai există oameni verticali și cărora le pasă de Siguranța Rutieră, acestor șefulici li se dă peste mână.

În 2018 am spus că facem curat și avem nevoie de ajutorul vostru în acest sens.

Fiți alături de RFG. Fiți membri RFG.

În timp ce directorii din CNAIR sunt plătiți, fiecare, cu mii de euro/lună, bugetul lunar al Asociației România Fără Gropi nu depășește 500 de euro. Resursele noastre sunt mai mult decât limitate. Nu ne permitem nici măcar să avem un angajat. Și cu toate acestea luptăm pentru drepturile tuturor celor 7 milioane de șoferi. Luptăm pentru dreptul la Siguranță Rutieră și pentru cheltuirea miliardelor de euro (anual colectate de la noi toți pentru infrastructură) cu responsabilitate.

Demersurile RFG înseamnă inclusiv procese cu instituțiile statului. Asociația România Fără Gropi are 5 noi procese pe rol în 2018, cu companii ale statului, pentru transparență în direcționarea unor sume importante de bani. Este de la sine înțeles că aceste procese apasă pe bugetul, inexistent de altfel, al asociației. Cotizațiile de membru și donațiile sunt binevenite.

Reamintim că RFG nu are angajați și nu este finanțată de vreun grup de interese (aka. firme de asfalt ori marcaje). Suntem un ONG INDEPENDENT care nu face politică și CARE DEPINDE FINANCIAR DOAR DE MEMBRII SĂI (persoane fizice care plătesc cotizația anuală de 50 lei).

 

NU VREM 1 “finanțator” care să finanțeze RFG cu 100.000 de lei, ci vrem 100.000 de membri la RFG care să plătească o cotizație de 1 leu. Pentru că astfel doctrina RFG nu poate fi schimbată, și anume: RFG NU NEGOCIAZĂ SIGURANȚA RUTIERĂ. Orice negociere înseamnă victime.

Concluzia:

EȘTI ÎN RFG… SAU NU EȘTI.

 

 

pentru susținerea RFG

reportajul de la PRO aici

emisiunea de la Nașul TV generată de această situație:

 

 

 

 

#RFGvsEI

Dacă vă place ce facem ne puteți susține demersurile printr-o donație lunară.

Ei=incompetenții de la drumuri

Susține lunar demersurile RFG – #RFGvsEI

Suma* :
Moneda* :
RON
EUR
USD
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Adresa :
Plata lunara :

Distribuie:

Comments

comments

Categories: