RFG. pe Antena 3 despre ISR

0 Comments

Nu negociem Siguranța Rutieră, indiferent pe cine deranjăm.
Pentru că noi suntem Asociația România Fără Gropi.

Descoperire scandaloasă a şoferilor care fac parte din Asociaţia România Fără Gropi!

Niciun drum din România nu are inspecţia de siguranţă rutieră, acea autorizaţie care atestă că drumul nu pune în pericol viaţa şoferilor.

”Nici măcar un drum din România nu are Inspecția de Siguranță Rutieră făcută. Nici DN1, nici Centura Capitalei și nici măcar noile autostrăzi. Ca și cum nici un autovehicul din România nu are ITP-ul… dar circulă fără frâne, lumini, direcție (comparație: gropi, lipsă marcaje și alte elemente de siguranță)…

Practic toate drumurile din România ar trebui închise (din lipsa Siguranței Rutiere) de acum… 8 ani de când că avem o lege privind gestionarea siguranței circulației pe infrastructura rutieră (încă din 2008) și care a fost republicată în 2012. Pe principiul că dacă în 4 ani nu s-a întâmplat nimic… poate se va face ceva în următorii 4 ani. Evident că lucrurile se vor mișca de acum pentru că Asociația România Fără Gropi. pune autoritățile la treabă”, precizează romaniafaragropi.ro.

Iar autorităţile recunosc cu nonşalanţă că nu se respectă legea.

Alex Vîlvoi, membru al Asociaţiei ”România Fără Gropi”, a vorbit la ”News Magazine” despre problema semnalată și despre răspunsul pe care l-a primit de la autorități.

articol complet și video

 

video varianta facebook

o Echipă – 7.000 de membri – Uniți.

Vino și tu în Echipa RFG.!

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns