RFG merge pe Splai

0 Comments

Asociația România Fără Gropi are programată, fix de la ora 10.30, o acțiune de verificare a situației parapetului de pe Splaiul Unirii, având în vedere solicitarea Asociației cu privire la urgentarea montării acestui parapet prevăzut de normele de siguranță (https://romaniafaragropi.ro/index.php/2016/07/07/solicitare-inchidere-splaiul-unirii/).

Pentru cine a uitat sau nu știe de ce este necesară, trecând peste normele de siguranță rutieră, montarea parapetului de-a lungul apei… este bine să citească aici. Pe 27 Februarie 2016, a doua zi după acest accident, a avut loc un alt accident dar pe celălalt sens. Un om a decedat în condiții similare.

A doua zi a fost organizat un protest pe Splaiul Unirii, Asociația România Fără Gropi solicitând în mod public (prin mass media prezentă) montarea parapetului. Asta declara Administratorul Drumului Public după acest demers:

sdr

Au trecut mai bine de 4 luni de atunci. Suntem în aceeași situație.

Pe DN1 a trebuit să mai moară un om și să dăm noi un ultimatum pentru montarea parapetului pe DN1, ca CNADNR-ul să se apuce de treabă. Asociația România Fără Gropi consideră inacceptabil un nou deces ca să se înțeleagă necesitatea montării acestui parapet și de aceea a dat deja un ultimatum:

Sper că ne-am înțeles

pe 5 AUGUST ori avem parapet, ori se închide SPLAIUL

 

Solicitarea Asociației România Fără Gropi aici

PS.Noi nu chemăm oameni la această acțiune, însă fiecare e liber să se plimbe pe Splai și să vadă dacă s-a montat parapetul.

CETĂȚENII SALVEAZĂ VIEȚI.

Locuitorii așteaptă să li se întâmple.

Salvează vieți alături de RFG!

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns