N-o fi foc… Și dacă e?

0 Comments

Avem Str. Alfabetului din Sectorul 6 al Capitalei. Și cum nu-i șade bine unei străzi, ea este plină de gropi până la intersecția cu Bd. General Vasile Milea.

Ce este diferit la această stradă? În capătul ei se află Detașamentul de Pompieri Grozăvești. Îi știți pe pompieri?! Băieții ăia de vin când se încinge treaba, mai o casă ce arde, niște oameni de salvat de la moarte… eee… niște fleacuri. Niște fleacuri pentru Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6. Și urban și dezvoltare și public și domeniu și administrație în aceeași titulatură. O minunăție. Și la fel de multă indolență și incompetență.

În 29.06.2016 am solicitat Brigăzii Rutiere București să ne spună dacă au aplicat articolul 105 din Codul Rutier. Ne-au răspuns că nu au aplicat articolul (nu prea am înțeles de ce, din moment ce este obligatorie aplicarea lui), dar că au solicitat ADPDU Sector 6 (în data de 05.07.2016 – adică după solicitarea noastră) să remedieze problemele. N-au remediat. Doar nu ardea problema. Ori casa Directorului de la ADPDU Sector 6. Sau a primarului. Chiar, dacă ar arde?! S-ar prinde că fiecare secundă este importantă într-o situație de urgență?! Sau poate și pe pompieri îi va durea la cască și se vor face că nu văd cum arde casa Directorului de la ADPDU Sector 6?! Sau a primarului?!

Cum nu au remediat, am revenit în 22.11.2016 cu o nouă solicitare la Brigada Rutieră. De data aceasta au aplicat și o amendă de 2.625 lei conform art. 105 pct. 4 din Codul Rutier. Revenim în Ianuarie. Ori s-a rezolvat, ori o nouă amendă pentru ADPDU Sector 6. Ca să le meargă bine tot anul.

 

 

 

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns