MAI repede cu parapetele!

0 4 Comments

Conform Comunicatului emis de CNADNR, comunicat emis SÂMBATA la câteva ore după reportajul RFG – Antena 3, începând cu jumătatea lunii Iunie se va monta parapetele.

Poate domnii de la CNADNR nu au înțeles că pe 24 Iunie parapetul trebuie să fie deja montat, motiv pentru care le amintim ce declarau în scris, cu mâna Ministrului de atunci (Ioan Rus), anul trecut pe 03.06.2015:

PARAPETELE E PERICULOS?!

New Bitmap Image

Asta ca să nu ne mai plângem că “de câțiva ani voiam să punem parapetele, dar birocrația”… Oare cum se face că la hoție nu avem birocrație (așa, ca să se fure mai încet că e birocrație).

2 solicitări într-un an

dar peste 1.500 de coloane pentru Oprea

 

Cât despre demersurile Poliției Rutiere… așteptăm un comunicat de presă în care să fie prezentate toate aceste demersuri. Să vedem și noi câte adrese a trimis Poliția Rutieră la CNADNR pentru montarea parapetelui. Că de peste 1.500 de coloane oficiale nelegale pentru fostul ministru Oprea, sperăm și viitor condamnat, a fost și timp și resursă umană disponibilă. Noi știm de doar două solicitări și ambele făcute ca urmare a presiunii unor terți (una fiind ca urmare a demersurilor RFG de anul trecut).

2 fotocopii

Raspuns Vilvoi Alexandru separator axial

Evident că nu  s-a realizat nici măcar o Inspecție de Siguranță Rutieră Suplimentară (art.10 alin.6), deși au fost zeci de morți pe DN1 ca urmare a lipsei parapetelui. Un raport al inspecției ar fi spus clar că trebuie montat acel parapet. Dar, la fel, cineva undeva nu și-a făcut treaba. Oare câte notificări au fost făcute către CNADNR după fiecare accident soldat cu decese?

Sper că ne-am înțeles

pe 24 IUNIE ori avem parapet, ori se închide DN1

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories: