La IPJ Brasov NU E OPORTUN sa aplici Legea

0 3 Comments

Din luna Mai 2015 de când am demarat Campania România Fără Gropi. mi-au văzut ochii multe răspunsuri halucinante. Răspunsuri primite de la Poliția Română, în speță Poliția Rutieră. Pe unele le-am făcut publice, pe altele nu le-am făcut din prea multă greață și furie. Nu am lăsat să se vadă acest aspect. Mi-am menținut ideea că într-o societate dusă la limita răbdării, cum e cea românească, cei care se implică trebuie să vină cu soluții și să le arate oamenilor reușitele, să le arate că SePoate. Trebuie să le arate și să îi învețe pe cei din jur cum să-și ceară drepturile.

Dar să revin la titlul acestui articol, și la 3 răspunsuri primite de la IPJ Brașov pe care nu le pot cataloga decât ca fiind Culmea Milițianismului din România:

Primul răspuns este pentru DJ 103A și DJ 103B (Brașov-Târlungeni și Sacele-Târlungeni)

Al doilea răspuns este pentru DJ 104L (Viscri-Bunești).

Al treilea răspuns este pentru DJ 132 (Jimbor-Ocland).

Trei răspunsuri la trei sesizări de încălcare a Legii și sancționate la art.105 alin. 1, 2, 3 și 4 din Codul Rutier.

Pentru IPJ Brașov, condus de un individ pe nume Aron Ioan, și pentru Serviciul Rutier Brașov, condus de un individ pe nume Onoșa Ionel, Legea se aplică doar când vor ei și când li se pare lor oportun să aplice prevederile legale.

De aia a murit și polițistul Gigină, că probabil nici lui Cristian Crai de la Brigada Rutieră București nu i s-a părut oportun să fie aplicate prevederile legale decât în 39 de cazuri timp de 7 ani (din care 8 “din cauza mea”), ca să nu mai zic de scoaterea unui motociclist pe timp de ploaie.

Băi, tablagiilor (care oți fi?!), pentru mine nu mai e oportun să respect vreo Lege când voi fi prin județul Brașov, iar voi o să considerați că e oportun să nu mă sancționați, din motive obiective!

 

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories: