Haterii de la RFG

0 Comments

Ăștia de la RFG care este ei hateri. Ce știe ei cum e cu tehnica… cu asfaltul la sac și încălzit la cazanul de țuică…

Își dau și ei cu părerea cum e cu Siguranța lu’ Rutieră. Să ne mai lase, bă, că noi suntem specialiștii de la drumuri, suntem directori de enșpe ani. Și care nu mai suntem murdari pe umeri că am ieșit pe pensie specială, că am supravegheat vreo 10 ani circulația pe drumurile publice, timp în care am protejat cu stoicism gropile și lipsa marcajele ca niște tătuci ce am fost, ne dăm acum mari consultanți în siguranță rutieră.

Directorii de la CNAIR sunt plătiți FIECARE cu mii de euro pe lună. Șefi din Poliție cu atribuții pe siguranță rutieră și PREVENȚIE sunt plătiți bine, murdăriți pe umeri de stele și steluțe, și așteaptă o pensie specială (alții deja o mănâncă de câțiva ani). Pentru siguranța noastră în trafic se plătesc lunar sute de mii de euro doar pe salarii. Doar salarii. Nu luăm în calcul contractele de mentenanță, contractele pentru aplicat marcaje etc.

Ce credeți? Acești indivizi vinovați, cel puțin moral, de umplerea a mii de gropi de veci în cimitirele din România dau “recomandări” negative despre Asociația România Fără Gropi și ne etichetează în fel și chip. Suntem cum vor ei să ne ponegrească, dar niciodată nu vom fi considerați vinovați, cel puțin moral, de moartea a mii de oameni. Pentru că nu ne-a păsat de Siguranța Rutieră pentru care eram plătiți să o oferim. Noi nu avem pe conștiință familii distruse. Copii de 3-4 anișori morți pentru că lipsea un nenorocit de parapet pe malul apei. Mame în coșciug pentru că nu era un parapet pe axul drumului. Tați zdrobiți de tiruri scăpate de sub control din cauza valurilor de pe Centura de Sud a Bucureștiului. Frați spulberați pe treceri pentru pietoni nesemnalizate, nesemaforizate, neiluminate. Și lista continuă cu sute de cazuri în fiecare an.

Da, RFG nu se preface că nu vede muntele de mizerie de sub preș.

Da, RFG nu participă la simulacre de evenimente care pretind a fi despre Siguranță Rutieră.

Da, RFG nu încheie parteneriate cu cei care nu și-au făcut treaba ani la rândul și se fac vinovați de NeSiguranța Rutieră.

Da, RFG NU NEGOCIAZĂ SIGURANȚA RUTIERĂ. Pentru că orice negociere înseamnă victime.

 

Pozele sunt despre cum se repară gropile pe un Drum Național în 2018 (DN7). Cu cazanul de țuică în care se încălzește… cârpeala. Aceste poze relevă neprofesionalismul și nivelul de Cro Magnon la care a fost dusă Compania de Drumuri din România. Acest Cartel al Nepăsării și Aroganței Împotriva Românilor.

 

Foto: Ioan Suciu

#RFGvsEI

Dacă vă place ce facem ne puteți susține demersurile printr-o donație lunară.

 

Ei=incompetenții de la drumuri

Susține lunar demersurile RFG – #RFGvsEI

Suma* :
Moneda* :
RON
EUR
USD
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Adresa :
Plata lunara :
Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns