Cine a pus… gardul în drum?

0 Comments

În București în zona de business a capitalei, mai exact pe Șoseaua Pipera la nr.49 (Sector 2), se află, ce rost ar avea să nu se afle, sediul DRPCIV (Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor). Până aici nimic special. Specială, minunată, mirobolantă și lipsită de siguranță rutieră este trecerea de pietoni din fața acestei instituții din cadrul Poliției Române (pentru cei ce nu știu, Poliția Română din dragostea pentru cetățeni a scris pe toate mașinile, cu litere mari și negre, SIGURANȚĂ ȘI ÎNCREDERE), trecere de pietoni care începe de pe un trotuar și se termină într-un GARD. Și nu orice gard, ci tocmai gardul DRPCIV. Iar această situație este din 24.10.2012. De 3 ani și jumătate trecerea se termină în gard. De 3 ani și jumătate pietonii ajung în fața gardului… și merg pe carosabil.

Conform Adresa nr.150201/07.04.2016 primită de la DGPMB (și îi felicităm pe această cale pe Polițiștii responsabili pe Legea 544/2001, pentru că își fac treaba) trotuarul care nu este trebuia să fie făcut în 30 de zile de la predarea amplasamentului. Suntem în 08.04.2016 și nu există trotuar. Oare doarme bine cel care a semnat procesul verbal de recepție? De acum sigur nu va mai dormi. Pentru că RFG. nu uită și nu lasă lucrurile nerezolvate.

Nu intrăm, acum, în detaliile imobiliare, ci ne referim strict la o soluție ce ar fi putut exista încă de la început, dacă sub chipiurile șefilor de la DRPCIV s-ar fi aflat capete de polițiști și nu de milițieni: CE CAUTĂ GARDUL ACOLO??? De ce ar avea nevoie o unitate de poliție de un gard? Decât să bage banii într-un colos de gard și dacă aveau un minim interes față de siguranța cetățeanului, ar fi făcut un trotuar în curtea DRPCIV.

Evident că soluția găsită este aceea de a face un culoar protejat… PE CAROSABIL. Iar el se va face, deși noi le recomandăm să dărâme gardul (măcar în dreptul trecerii) și să facă un trotuar în curtea DRPCIV, la presiunea Formularului RFG. și nu din proprie inițiativă.

Un video cât toate stelele, steluțele și eghileții, primite și primiți la apelul bocancilor.

 

Și cam așa arată o secție de Poliție din New York. Din Times Square:

NY police

o Echipă – 7.000 de membri – Uniți.

Vino și tu în Echipa RFG.!

 

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns