cetățeni – comunitate – o Românie Frumoasă (episodul 3)

0 Comments

Minima implicare a fiecăruia dintre noi (trimiterea de Formulare RFG, înscrierea în Asociația România Fără Gropi, promovarea demersurilor noastre sau orice formă de susținere) va duce la îndeplinirea:   OBIECTIV 2020 – 3.000 de vieți salvate 

Azi îi mulțumim lui Vlad

 

Cu Vlad, Căpraru Florin-Vlad pe numele întreg, ne știm din Iunie-Iulie 2015. Este printre primii susținători ai RFG și unul dintre cei mai implicați membri. La chemarea lui am fost la Iași, am vrut să îl cunoaștem personal. E tânăr, simpatic, nu se lasă impresionat de purtători ilegali de grade (ba chiar îi trimite “să își cumpere o roabă” dacă îl tratează cu lipsă de respect sau încearcă să îl intimideze), la un moment dat avea două locuri de muncă însă găsea timp și pentru a trimite Formulare RFG. Dacă sunteți din Iași și vedeți marcaje pe Str. Poitiers, el este “vinovatul”. La fel și pentru Șos. Nicolina, Str. Calea Chișinăului, ori semaforul de la Str. Armeană cu Str. Cuza Vodă. Sau alte străzi din Iași sau județul Iași (vezi Realizări), ori viitoare realizări (vezi Drumuri în atenția RFG).

Și tot Vlad prin presiunea constantă pe care o depune de mai bine de 1 an de zile a făcut ca autoritățile, în speță Consiliul Județean Iași, să fie mai atente la cheltuirea banului public. Pentru că lucrurile nu pică din cer, ci sunt rezultatul a ore de muncă. Și de cele mai multe ori, nu cei care au mișcat lucrurile sunt cei apreciați.

reportaj TVR despre DJ248A aici

Vlad și demersurile lui 🙂 Dacă îl vedeți pe stradă, strângeți-i mâna. Merită. Demersurile lui vă oferă și vouă mai multă Siguranță Rutieră pe drumurile publice din județul Iași.

vlad

 

mail-vlad

Salvează vieți alături de RFG!

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Comments

Lasă un răspuns