Campania RFG – Și Sudul Există

0 Comments

Un reportaj legat de gropi și de Campania RFG – Și Sudul Există

O călătorie de Ev Mediu pe șoselele din România

Probleme sunt și pe șoseaua de centură a Capitalei. Tronsonul din sud este plin de denivelări. Compania de Drumuri dă asigurări că șoseaua va fi modernizată. Dar nu acum, ci în anii următori, când vor începe lucrările pentru construirea pasajelor rutiere de la Berceni și Oltenița.

Turiştii care caută atmosfera medievală la castelul Bran şi cetatea Râşnov au parte şi de un drum ca în Evul Mediu. Şoseaua care leagă cetatea de castel e plină de gropi. Şi vorbim despre unul dintre cele mai importante trasee turistice din ţară. Şoferii pot circula cu cel mult 30 de kilometri pe oră, iar primele reparaţii s-ar putea face abia la primăvară.

O călătorie cu mașina pe DN 73, care leagă Râșnov de Bran, două dintre cele mai importante destinații turistice din România, se termină de multe ori direct în service. Șoseaua este plină de gropi.

DN 73 este cuprins într-un program de modernizare cu fonduri europene încă din martie 2017. Compania de Drumuri a atribuit contractul unui consorțiu de firme. Constructorii au oprit lucrările pe durata iernii și au pus indicatoare cu limita de viteză 30 de km la oră.

Șantierul urmează să fie redeschis în primăvară.

Plin de gropi este și DN 11, dintre Brașov și Sfântu Gheorghe. Asfaltul turnat cu mulți ani în urmă peste dalele de ciment a început să se cojească.

Reportajul

Cum ar fi să plătim și noi vinietă după ce repară drumurile?!

 

#RFGvsEI

Dacă vă place ce facem ne puteți susține demersurile printr-o donație lunară.

Ei=incompetenții de la drumuri

Susține lunar demersurile RFG – #RFGvsEI

Suma* :
Moneda* :
RON
EUR
USD
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Adresa :
Plata lunara :

 

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns