Așa nu mai merge! Nu s-a înțeles?

0 Comments

Avem un drum public DJ 248, între Iași și Vaslui. Datorită demersurilor lui Vlad (mai multe despre Căpraru Florin-Vlad aici) acest drum are marcaj longitudinal (cel de pe mijlocul drumului) și indicatoare rutiere de semnalizare și presemnalizare curbe. La fel și niște gropi au fost reparate.

Pe principiul merge și așa.

Dar Administratorul drumului a cam chiulit la orele de semnalizare rutieră și la cele de Respect față de cetățean și probabil nu s-a prins când Vlad a trimis Formularul RFG  că noțiunea de marcaj cuprinde atât marcajul longitudinal cât și marcajul de delimitarea carosabil. Ce să îi faci, așa zice standardul că trebuie să ai marcaje și pe mijloc și pe lateral. Cică ajută la ghidare și crește gradul de Siguranță Rutieră. La fel nu s-au prins că indicatoarele de semnalizare/presemnalizare curbă se pun în toate curbele (ghinion de neșansă, e un drum cu multe curbe) și nu ca steagurile lui Pristanda… un indicator în curba asta, două indicatoare peste trei curbe… să ne mai rămână și nouă 2-3 bucăți pentru Crăciun.

Dar Vlad nu se lasă (Asociația România Fără Gropi este lângă el) și a revenit asupra problemei legate de acest drum astfel încât să existe și marcaj de delimitare carosabil și indicatoare de semnalizare/presemnalizare curbă în fiecare curbă și inclusiv parapet de protecție în curbe.

Așa nu mai merge!

un clip video despre cum arată drumul al 30 Octombrie 2016

 

 

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Comments

Lasă un răspuns