Apel către Polițiștii de la Rutieră din teren!!!

0 Comments

!!! Facem apel la Polițiștii din teren să înceapă să scrie amenzile pentru gropi și lipsă marcaje. Nu vă puneți pielea în băț, nu fiți țapi ispășitori pentru șefi indolenți și “combinatori” pe spinarea voastră și a Siguranței Rutiere. Ca să își scape scaunele vor da vina pe voi.
Ca de fiecare dată, noi suntem alături de voi și vă susținem. Trebuie doar să fiți polițiști !!!  VEDEȚI aici

 

…situația este cunoscută de către Serviciul Rutier cel puțin din data de 13.02.2017 (adresa ARFG ……..), dar și din alte adrese ulterioare acestei date. În cazul neaplicării prevederilor legale și neremedierii acestei probleme de Siguranță Rutieră până la data de 1 Iunie 2017, Asociația va face plângeri penale împotriva Șefului IPJ, Șefului Serviciului Rutier și împotriva tuturor agenților care și-au desfășurat activitatea pe acest segment de drum în perioada 13.02.2017-25.05.2017 și nu au aplicat sancțiunile legale.  — text dintr-o adresă trimisă la un IPJ. Urmează toate județele unde situația o impune (Dacă nu merge cu vorba bună, scoatem “bățul” (doctrina Speak softly and carry a big stick).

 

Mulțumim pe această cale domnilor/doamnelor care ne-au oferit sprijinul! Suntem măguliți să știm că oameni din astfel de instituții sunt alături de noi și apreciază ce facem din 2015.

 

SALVĂM VIEȚI. DIN 2015

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns