Amenda pentru gropi se aplică de agentul din teren!

0 Comments

Acesta este încă un articol pentru cei care ne pun la îndoială demersurile, metodele și buna noastră credință. Vă spunem din nou, iar și încă o dată: Citiți Legile cu care noi lucrăm! SUNT PE SITE

Pe 13 Februarie 2016 am filmat un clip (puteți viziona clipul aici) pentru care câțiva ne-au făcut justițiari, băgători de seamă și căutători de atenție, circari, că nu am citit legea, că ne luăm aiurea de niște agenți din teren care au atribuții clare și limitate, etc. Și evident că suntem niște nenorociți jalnici care vrem să punem mâna pe cei 2% și pe cei 50 lei (cotizația anuală).

Evident că taxele, rovinietele, taxele de pod, accizele și supraacciza e bune toate și nu-i problemă că banii respectivi (miliarde de euro) nu ajung în infrastructura rutieră și că avem regi ai asfaltului în aproape fiecare județ… într-o țară fără asfalt. Probabil că punând autoritățile la treabă și întrebând unde sunt banii de drumuri am cam deranjat… drept urmare suntem jalnici.

Așadar, domnilor care ne tot înjurați, luați un pic de atribuții clare și limitate:

agentii de la rutiera sunt ag.constatatori

Concluzia:

Avem temele făcute. Ori ne susțineți, ori nu ne mai consumați timpul de pomană. Avem multă treabă cu drumurile din România.

o Echipă – 7.000 de membri – Uniți.

Vino și tu în Echipa RFG.!

 

Distribuie:

Comments

comments

Categories:

Lasă un răspuns