RFG merge pe Splai

mde

Asociația România Fără Gropi are programată, fix de la ora 10.30, o acțiune de verificare a situației parapetului de pe Splaiul Unirii, având în vedere solicitarea Asociației cu privire la urgentarea montării acestui parapet prevăzut de normele de siguranță (http://romaniafaragropi.ro/index.php/2016/07/07/solicitare-inchidere-splaiul-unirii/).

Pentru cine a uitat sau nu știe de ce este necesară, trecând peste normele de siguranță rutieră, montarea parapetului de-a lungul apei… este bine să citească aici. Pe 27 Februarie 2016, a doua zi după acest accident, a avut loc un alt accident dar pe celălalt sens. Un om a decedat în condiții similare.

A doua zi a fost organizat un protest pe Splaiul Unirii, Asociația România Fără Gropi solicitând în mod public (prin mass media prezentă) montarea parapetului. Asta declara Administratorul Drumului Public după acest demers:

sdr

Au trecut mai bine de 4 luni de atunci. Suntem în aceeași situație.

Pe DN1 a trebuit să mai moară un om și să dăm noi un ultimatum pentru montarea parapetului pe DN1, ca CNADNR-ul să se apuce de treabă. Asociația România Fără Gropi consideră inacceptabil un nou deces ca să se înțeleagă necesitatea montării acestui parapet și de aceea a dat deja un ultimatum:

Sper că ne-am înțeles

pe 5 AUGUST ori avem parapet, ori se închide SPLAIUL

 

Solicitarea Asociației România Fără Gropi aici

PS.Noi nu chemăm oameni la această acțiune, însă fiecare e liber să se plimbe pe Splai și să vadă dacă s-a montat parapetul.

CETĂȚENII SALVEAZĂ VIEȚI.

Locuitorii așteaptă să li se întâmple.

Salvează vieți alături de RFG!

Comments

comments

Fii primul care comenteaza la articolul "RFG merge pe Splai"

Lasă un comentariu